Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Plaatsen
Varik (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Varik

Herberg Het Veerhuis

Duitsland Baden Württemberg Varik

Herberg het Veerhuis is een kleinschalige Bed & Breakfast in Varik, een dorpje in Gelderland. De Bed & Breakfast biedt uitzicht over de Waal en de Uiterwaarden. In de natuurlijke omgeving kunt

u heerlijk wandelen en fietsen. Herberg het Veerhuis in Varik heeft 6 landelijke en duurzaam ingerichte kamers. Bij 5 van de 6 kamers kunt u gebruik maken van de douche en het toilet in de aangrenzende gang. De Waalkamer heeft een eigen badkamer en een balkon met uitzicht over de Waal. Voor de kinderen heeft Herberg het Veerhuis een speelplaats. Na een dagje wandelen langs de Waal kunt u aan de bar of op het terras terecht voor een drankje en biologische hartige en zoete lekkernijen. Genieten van een lunch, diner of high-tea is ook mogelijk. Deze kunt u van tevoren reserveren. De omgeving biedt veel mogelijkheden voor ontspanning. Maak een wandeling door het rivierengebied en bewonder de 9 rijksmonumenten van Varik, zoals de 15de eeuwse Dikke Toren. Wilt u liever een dagje shoppen of cultuur snuiven? Breng dan een bezoek aan 's-Hertogenbosch. Deze stad ligt op een half uurtje rijden afstand en biedt u leuke winkels, gezellige horecagelegenheden en mooie musea.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen