Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Titisee Neustadt

Hotel Maritim Titisee

Duitsland Baden Württemberg Titisee Neustadt

Dit moderne hotel is gelegen aan de Titisee in het Zwarte Woud. De hotelkamers hebben een schitterend uitzicht op het meer of op de bossen. Dit hotel is op ongeveer 28 km

van de stad Freiburg gelegen. U kunt hier heerlijk genieten van de natuur. In de zomer kunt u zonnen op het strand van het hotel met ligweide. Het is absoluut de mooiste locatie aan het 850 m hoog gelegen meer, dat op zijn beurt misschien wel het mooiste decor van het Zwarte Woud vormt, direct aan de meeroever, omgeven door wouden. Tevens ligt het hotel op 3 minuten wandelen van de dorpskern met shoppingcentrum.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen