Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Garni Goethe
Geef uw mening

Hotel Garni Goethe

Hotel-Garni Goethe ligt in de Zuidduitse plaats Staufen, aan de zuidelijke rand van het Zwarte Woud. Staufen bevindt zich op ca. 30 autominuten ten zuiden van Freiburg im Breisgau. In het hotel

wordt iedere ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd. De kamers van Hotel-Garni Goethe zijn voorzien van een telefoon, televisie met videokanaal, draadloos internet, wekdienst, badkamer met douche, toilet en föhn. De meeste kamers beschikken over een balkon. Het Zwarte Woud is een geweldige bestemming als u van buitenactiviteiten houdt. Fietsen kan hier op diverse manieren. Kiest u voor een lange tocht door de Rijnvallei, een klim naar één van de bergtoppen of houdt u van een avontuurlijke off-road dag op de mountainbike? Wandelliefhebbers hebben de keuze uit routes langs zonovergoten wijnhellingen, over weilanden en door schaduwrijke bossen. 's Winters kunt u in het kleinschalige, vrij sneeuwzekere skigebied rond om de Belchen (1414m hoog) langlaufen en skiën. Staufen is een mooi plaatsje met steegjes en charmante pleinen. Wie graag van meer cultuur of shoppen wil genieten rijdt naar het prachtige Freiburg. Overigens is Hotel-Garni Goethe uitermate geschikt als tussenstop tijdens een langere autorit naar bijvoorbeeld Italië. Afstand vanaf Utrecht: 670km.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Garni Goethe in Staufen Im Breisgau, Duitsland
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 159,002 dagen
  • Beschrijvingen (1)
Hotel-Garni Goethe ligt in de Zuidduitse plaats Staufen, aan de zuidelijke rand van het Zwarte Woud. Staufen bevindt zich op ca. 30 autominuten ten zuiden van Freiburg im Breisgau. In het hotel wordt iedere ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd. De kamers van Hotel-Garni Goethe zijn voorzien van een telefoon, televisie met videokanaal, draadloos internet, wekdienst, badkamer met douche, toilet en föhn. De meeste kamers beschikken over een balkon. Het Zwarte Woud is een geweldige bestemming als u van buitenactiviteiten houdt. Fietsen kan hier op diverse manieren. Kiest u voor een lange tocht door de Rijnvallei, een klim naar één van de bergtoppen of houdt u van een avontuurlijke off-road dag op de mountainbike? Wandelliefhebbers hebben de keuze uit routes langs zonovergoten wijnhellingen, over weilanden en door schaduwrijke bossen. 's Winters kunt u in het kleinschalige, vrij sneeuwzekere skigebied rond om de Belchen (1414m hoog) langlaufen en skiën. Staufen is een mooi plaatsje met steegjes en charmante pleinen. Wie graag van meer cultuur of shoppen wil genieten rijdt naar het prachtige Freiburg. Overigens is Hotel-Garni Goethe uitermate geschikt als tussenstop tijdens een langere autorit naar bijvoorbeeld Italië. Afstand vanaf Utrecht: 670km.
 Lees meer bij Weekendjeweg