Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Euro Stuttgart
Geef uw mening

Hotel Euro Stuttgart

EuroHotel Stuttgart is handig gelegen in Sindelfingen, vlakbij het vliegveld en het beurscomplex van het Zuidduitse Stuttgart. Dit modern ingerichte hotel biedt u een bar waar u voor een drankje of een

snack terecht kunt. De comfortabel ingerichte kamers beschikken over alle moderne gemakken zoals kabel-tv, internetaansluiting, bureau en badkamer me bad of douche en WC. Het oude centrum van Sindelfingen is buitengewoon schilderachtig. Op het fraaie marktplein met haar fonteinencomplex wordt in het weekend een gezellige markt gehouden. Verder wordt het stadsbeeld bepaald door de vele middeleeuwse vakwerkhuizen - vooral in de Kurze Gasse staan een aantal zeer bezienswaardige panden. Shoppen, heerlijk uit eten, een concert bezoeken of relaxen aan de Klostersee - Sindelfingen heeft voor ieder wat wils.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hotel Euro Stuttgart in Sindelfingen, Baden Württemberg, Duitsland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
EuroHotel Stuttgart is handig gelegen in Sindelfingen, vlakbij het vliegveld en het beurscomplex van het Zuidduitse Stuttgart. Dit modern ingerichte hotel biedt u een bar waar u voor een drankje of een snack terecht kunt. De comfortabel ingerichte kamers beschikken over alle moderne gemakken zoals kabel-tv, internetaansluiting, bureau en badkamer me bad of douche en WC. Het oude centrum van Sindelfingen is buitengewoon schilderachtig. Op het fraaie marktplein met haar fonteinencomplex wordt in het weekend een gezellige markt gehouden. Verder wordt het stadsbeeld bepaald door de vele middeleeuwse vakwerkhuizen - vooral in de Kurze Gasse staan een aantal zeer bezienswaardige panden. Shoppen, heerlijk uit eten, een concert bezoeken of relaxen aan de Klostersee - Sindelfingen heeft voor ieder wat wils.