Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Familotel Bären am See
Geef uw mening

Familotel Bären Am See

Middenin een groene en landelijke omgeving vindt u Familotel Bären am See. In dit gezellige hotel kunt u genieten van een heerlijke vakantie. Ontspan tijdens een schoonheidsbehandeling in het Beauty- en Wellnesscenter

of geniet van de rust die de omgeving u biedt. Voor kinderen worden in dit hotel diverse activiteiten georganiseerd. Watersportliefhebbers hebben de keuze uit diverse mogelijkheden en fietsers kunnen in de omgeving één van de vele fietsroutes volgen.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Familotel Bären Am See in Seewald Erzgrube, Baden Württemberg, Duitsland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Middenin een groene en landelijke omgeving vindt u Familotel Bären am See. In dit gezellige hotel kunt u genieten van een heerlijke vakantie. Ontspan tijdens een schoonheidsbehandeling in het Beauty- en Wellnesscenter of geniet van de rust die de omgeving u biedt. Voor kinderen worden in dit hotel diverse activiteiten georganiseerd. Watersportliefhebbers hebben de keuze uit diverse mogelijkheden en fietsers kunnen in de omgeving één van de vele fietsroutes volgen.