Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Plaatsen
Reilingen (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Reilingen

Hotel ACHAT Premium Walldorf Reilingen

Duitsland Baden Württemberg Reilingen

ACHAT Premium Hotel Walldorf ligt in Reilingen, een plaatsje in het zuidwesten van Duitsland op 106km ten zuiden van Frankfurt. Het hotel heeft alles te bieden voor de reiziger die zich eens

lekker wil laten verwennen. Zo is er een beauty center, een sauna en een fitnesscentrum. Verder vindt u er een restaurant met een ruim terras en een gezellige bar. Bij het hotel zijn er gratis parkeermogelijkheden.De kamers zijn voorzienvan telefoon, televisie, zithoek, draadloos internet tegen betaling,badkamer en gratis gebruik van badjassen.In de omgeving van ACHAT Premium Hotel Walldorf - Reilingen is genoeg te beleven. U kunt bijvoorbeeld in de buurt tennissen, squashen en badmintonnen. Golfen kunt u op verschillende terreinen binnen een straal van 7km. Ook is het leuk om een kijkje te nemen bij het beroemde raceparcours Hockenheimring. Voor stedentripjes zit u goed in Spreyer met haar beroemde kathedraal en in het historische Heidelberg waar een kasteel en de oudste universiteit van Duitsland staan. En mocht u op zoek zijn naar eindeloos groen, dan kunt u in het Zwarte Woud genieten van lang uitgestrekte bossen en gebergten.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Walkershof

Duitsland Baden Württemberg Reilingen

Hotel Walkershof ligt in Reilingen, een plaatsje in het zuidwesten van Duitsland op een kleine 500 kilometer vanaf Utrecht. Het hotel heeft een groot aanbod op het gebied van rust en ontspanning.

Zo is er een beauty center, een sauna en een fitnesscentrum. Verder is er een restaurant aanwezig met een ruim terras en een gezellige bar. Bij het hotel zijn er gratis parkeermogelijkheden. In de omgeving van Hotel Walkershof is genoeg te beleven. U kunt bijvoorbeeld in de buurt tennissen, squashen en badmintonnen. Golfen kunt u op verschillende terreinen binnen een straal van 7 km. Voor stedentripjes is er de mogelijk tot een bezoek aan de stad Spreyer met haar beroemde kathedraal. Ook het Zwarte Woud bevindt zich in de buurt. Hier kunt u genieten van lang uitgestrekte bossen en gebergten.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen