Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Plaatsen
Maselheim (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Maselheim

Hotel Land Gut Maselheimer Hof

Duitsland Baden Württemberg Maselheim

Het Land-gut-Hotel Maselheimer Hof is een klein familiehotel, gelegen in Maselheim, in het zuiden van Duitsland. Maselheim ligt ca. 40km ten zuidwesten van Ulm. In de sauna van het hotel kunt u

heerlijk ontspannen. Het restaurant biedt de mogelijkheid om in het hotel te dineren en in de bar kunt u genieten van een drankje. De kamers zijn voorzien van een televisie, minibar en een badkamer met bad en/of douche. Het Land-gut-Hotel Maselheimer ligt midden in de groene natuur. Tijdens uw wandelingen geniet uvan de rust in deze omgeving. Breng ook eens een bezoek aan het nabij gelegen plaatsje Biberach, wat bekend staat om haar mooie marktplein. Heeftu een dagje minder mooi weer? Ga dan naar attractiepark Legoland (80 km). Ook bij de fraaie Bodensee zult u zich uitstekend vermaken. Bij een zeer strenge winter vriest het meer dicht en kan het ook betreden worden... een aanrader voor schaatsliefhebbers. Afstand vanaf Utrecht: 706km.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 190,00