Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Leinfelden Echterdingen

Express By Holiday Inn Stuttgart Airport

Duitsland Baden Württemberg Leinfelden Echterdingen

Express by Holiday Inn Stuttgart Airport is ideaal gelegen ten opzichte van het vliegveld van Stuttgart in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg. Bovendien bent u met slechts een kwartiertje rijden in het stadscentrum.

Het comfortabele Express by Holiday Inn Stuttgart Airport is voorzien van een bar, lift en airconditioning.De moderne kamers beschikken over een telefoon, televisie, wekservice, kluis, airconditioning en badkamer met douche, toilet en föhn.Stuttgart staat vooral bekend als industriestad. Zo komen de bekende automerken Porsche en Mercedes-Benz, waar tevens een museum aan is gewijd, hier vandaan. Daarnaast doet de stad dienst als belangrijk cultureel centrum. Tijdens een wandeling door de stad komt u veel architectonische meesterwerken tegen, zoals de markthal in Jugendstil, het middeleeuwse Altes Schloss en het barokke Neues Schloss met fraaie paleistuinen. Een van de belangrijkste musea van Stuttgart is de Staatsgalerie, waar werken van onder anderen Rembrandt en Rubens hangen. En wilt u de drukke stad ontvluchten, dan gaat u naar stadsdeel Bad Cannstatt waar u rustig kunt wandelen in de dierentuin annex botanische tuin van Wilhelma.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen