Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Am Rosengarten
Geef uw mening

Hotel Am Rosengarten

Hotel Am Rosengarten is gelegen in Bad Wimpfen, een klein plaatsje tussen Frankfurt en Stuttgart, op 522 km vanaf Utrecht. Het hotel heeft een artistieke atmosfeer en biedt u prachtige exposities die

regelmatig wisselen. Ontspannen kunt u in de Finse sauna, het stoombad en het solarium van het hotel. 's Middags proeft u in het café een heerlijk zelfgebakken taartje. Het themarestaurant nodigt u 's avonds uit om te genieten van één van de vijf menu's. De 60 tweepersoonskamers zijn standaard voorzien van een televisie met pay-tv, minibar, telefoon, draadloos internet en een badkamer met douche, toilet en föhn. Op de comfort kamer liggen er tevens badjassen klaar en zijn er koffie- en theezetfaciliteiten. De Nikken kamers onderscheiden zich door de speciale matrassen en bedden met massage systemen. Het orgelstadje Bad Wimpfen is gelegen bij de Neckar Vallei. Bewonder de gerestaureerde, eeuwenoude gebouwen, kastelen en burchten of maak een prachtige wandeling of fietstocht door deze mooie omgeving. Het Schwäbische Wald en Naturpark Stromberg zijn voor de natuurliefhebber ook zeker een aanrader. Op een half uur rijden vindt u de pistes waar de wintersportliefhebber zijn of haar hart kan ophalen. Skiën, langlaufen en sleeën met de kinderen, het kan allemaal.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hotel Am Rosengarten in Bad Wimpfen, Baden Württemberg, Duitsland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Hotel Am Rosengarten is gelegen in Bad Wimpfen, een klein plaatsje tussen Frankfurt en Stuttgart, op 522 km vanaf Utrecht. Het hotel heeft een artistieke atmosfeer en biedt u prachtige exposities die regelmatig wisselen. Ontspannen kunt u in de Finse sauna, het stoombad en het solarium van het hotel. 's Middags proeft u in het café een heerlijk zelfgebakken taartje. Het themarestaurant nodigt u 's avonds uit om te genieten van één van de vijf menu's. De 60 tweepersoonskamers zijn standaard voorzien van een televisie met pay-tv, minibar, telefoon, draadloos internet en een badkamer met douche, toilet en föhn. Op de comfort kamer liggen er tevens badjassen klaar en zijn er koffie- en theezetfaciliteiten. De Nikken kamers onderscheiden zich door de speciale matrassen en bedden met massage systemen. Het orgelstadje Bad Wimpfen is gelegen bij de Neckar Vallei. Bewonder de gerestaureerde, eeuwenoude gebouwen, kastelen en burchten of maak een prachtige wandeling of fietstocht door deze mooie omgeving. Het Schwäbische Wald en Naturpark Stromberg zijn voor de natuurliefhebber ook zeker een aanrader. Op een half uur rijden vindt u de pistes waar de wintersportliefhebber zijn of haar hart kan ophalen. Skiën, langlaufen en sleeën met de kinderen, het kan allemaal.