Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Plaatsen
Aalen (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Aalen

Hotel Ramada Limes Thermen Aalen

Duitsland Baden Württemberg Aalen

Hoog verheven, tussen het groen, ligt landelijk vlakbij Aalen dit 1e klas hotel, vanwaar u een schitterend uitzicht heeft over de streek. Het hotel heeft een gezellig café met terras, een gemoedelijke

bar, een uitstekend restaurant en een voortreffelijke keuken. Het hotel is verbonden met een uniek zwemcomplex (gesloten van 29 juni t/m 10 juli 2009 ivm onderhoudswerkzaamheden) van 580 m2, dat over 5 binnenbaden, 1 buitenbad, whirlpools, een saunalandschap, dampbaden en solarium beschikt.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen