Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Regio's
Allgäu (9)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in RAVENSBURG TALDORF

Vakantiewoning GRAD

Duitsland Allgäu RAVENSBURG TALDORF

Locatie

Net even boven de Bodensee maakt vakantiewoning Grad deel uit van het dorpje Taldorf. Dit plaatsje ligt tussen Ravensburg en Friedrichshafen. Het Bodenmeer vormt een deel van de grens tussen Duitsland en

Zwitserland. De oevers van dit grote meer, dat 15 km breed en 74 km lang is, bieden volop watersportmogelijkheden. Maar ook voor dagtrips is er voldoende te doen. Bloemeneiland Mainau is een lust voor het ook, de 11e eeuwse Romaanse kathedraal van Konstanz een juweeltje te noemen en op het schiereiland Reichenau staat een benedictijnse abdij. Wandelen in de mooie omgeving is natuurlijk ook een heerlije bezigheid. Naderhand even nagenieten op één van de 3 terrasjes op het binnenhof bij uw vakantiehuis maakt de dag compleet. Vakantiewoning Grad ligt heerlijk rustig aan de rand van het dorp, grenzend aan een weiland.

Uw woning

65 m². 1e Etage via buitentrap te bereiken, woonkeuken met eethoek, 4 kookplaten, oven, magnetron en koffiezetapparaat. 2 Slaapkamers met elk 2 éénpers. bedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Tuin (binnenhof) met 3 terrasjes met terrasmeubels.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen