Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Butler
Geef uw mening

Hotel Butler

Hotel Butler ligt in Zuienkerke. Vanuit het hotel zijn diverse uitstapjes mogelijk. Waai uit op het nabijgelegen Noordzeestrand of huur een Vespa bij het hotel en bezoek de steden Brugge of Blankenberge.

Hotel Butler beschikt over 12 comfortabel ingerichte hotelkamers die standaard zijn voorzien van een televisie en een badkamer met een douche en toilet. Uw dag in Zuienkerke begint goed tijdens het ontbijtbuffet met heerlijke verse broodjes, koffie en fruit. Hotel Butler beschikt niet over een eigen restaurant, maar in de omgeving zijn tal van leuke eetgelegenheden te vinden voor uw lunch en diner. Het hotel adviseert u ook graag! Bij de receptie is het mogelijk om fietsen of Vespa's te huren, zodat u de omgeving kunt verkennen. Vanuit Hotel Butler kunt u diverse uitstapjes maken. Het dichtstbijzijnde strand vindt u al op 5 minuten van het hotel. Waai hier lekker uit, strijk neer op een gezellig terras en geniet van de zee en het strand. Ook de kustplaats Blankenberge en het authentieke Brugge liggen op steenworp afstand. Neem in Blankenberge bijvoorbeeld eens een kijkje bij SEA LIFE. Bewonder de kleurrijke vissen en de haaien. In Brugge bent u aan het juiste adres voor meer cultuur. Wat dacht u van de Grote Markt met het Belfort en verschillende gotische gebouwen? Ook de Onze-Lieve-Vrouwekerk is absoluut het bezichtigen waard!

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hotel Butler in Zuienkerke, West Vlaanderen, België.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Hotel Butler ligt in Zuienkerke. Vanuit het hotel zijn diverse uitstapjes mogelijk. Waai uit op het nabijgelegen Noordzeestrand of huur een Vespa bij het hotel en bezoek de steden Brugge of Blankenberge. Hotel Butler beschikt over 12 comfortabel ingerichte hotelkamers die standaard zijn voorzien van een televisie en een badkamer met een douche en toilet. Uw dag in Zuienkerke begint goed tijdens het ontbijtbuffet met heerlijke verse broodjes, koffie en fruit. Hotel Butler beschikt niet over een eigen restaurant, maar in de omgeving zijn tal van leuke eetgelegenheden te vinden voor uw lunch en diner. Het hotel adviseert u ook graag! Bij de receptie is het mogelijk om fietsen of Vespa's te huren, zodat u de omgeving kunt verkennen. Vanuit Hotel Butler kunt u diverse uitstapjes maken. Het dichtstbijzijnde strand vindt u al op 5 minuten van het hotel. Waai hier lekker uit, strijk neer op een gezellig terras en geniet van de zee en het strand. Ook de kustplaats Blankenberge en het authentieke Brugge liggen op steenworp afstand. Neem in Blankenberge bijvoorbeeld eens een kijkje bij SEA LIFE. Bewonder de kleurrijke vissen en de haaien. In Brugge bent u aan het juiste adres voor meer cultuur. Wat dacht u van de Grote Markt met het Belfort en verschillende gotische gebouwen? Ook de Onze-Lieve-Vrouwekerk is absoluut het bezichtigen waard!