Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
België (1173)
Plaatsen
Rollegem (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Rollegem

Elckerlyck In

België West Vlaanderen Rollegem

Andrea en Guido, verwelkomen u graag in het gastverblijf Elckerlyck inn. Dit hotel-café-restaurant (met ruime gites) is een ideale manier om tot rust te komen in een landelijke Vlaamse omgeving. U kan

er genieten van een frisse pint of aangename wijn, een heerlijke dagschotel of gastronomisch menu. Eerlijk, eenvoudig en degelijk.En voor uw gemak spreken we Nederlands, Engels, Frans, Duits en zelfs een beetje Spaans.Een verblijf in de gîtes van Elckerlyck staat garant voor privacy en comfort. De ruime studio's met living met tv, badkamer en slaapkamer zijn volkomen nieuw. Naast 'bed and breakfast' kan u verder gebruik maken van alle faciliteiten van het restaurant-café.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen