Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
België (1173)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Reningelst

De Rentmeesterhoeve

Duitsland Nordrhein Westfalen Reningelst

B&B De Rentmeesterhoeve is gevestigd op het landgoed van het voormalige kasteel van Reningelst. De charmante oude hoeve is in 2008 omgebouwd tot dit sfeervolle Bed & Breakfast in West-Vlaanderen. Ontdek hier

de lokale specialiteiten, wandel door het glooiende landschap en verken de omliggende dorpen. De 4 ruime kamers van B&B De Rentmeesterhoeve zijn standaard voorzien van een luxe inrichting met een televisie, zithoek, open haard, minibar en een moderne badkamer met een bad, douche en een toilet. De dag in Reningelst begint u goed met een geheel verzorgd ontbijt op het terras onder de platanen of comfortabel bij de open haard. Aan de gastentafel in de B&B kunt u aanschuiven voor een menu van verrassende gerechtjes of een uitgebreider verfijnd menu. Ook in de omgeving vindt u verschillende eetgelegenheden. U bevindt zich als gast van B&B De Rentmeesterhoeve te midden van een prachtig fiets- en wandelgebied in West-Vlaanderen. Er zijn vele wandel- en fietsroutes voor u uitgestippeld. Verken deze mooie heuvelachtige streek met lieflijke dorpjes en indrukwekkende vergezichten. Proef onderweg de lokale specialiteit Picon of een streekbier uit het Popperingse Hoppeland.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

B&B De Rentmeesterhoeve

België West Vlaanderen Reningelst

B&B De Rentmeesterhoeve is gevestigd op het landgoed van het voormalige kasteel van Reningelst. De oude hoeve is in 2008 omgebouwd tot dit sfeervolle Bed & Breakfast in West-Vlaanderen.


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 160,00