Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel De Stokerij
Geef uw mening

Hotel De Stokerij

Dit stille en romantische hotel bevindt zich niet ver van Oostende en Brugge. De eigenaren van het hotel doen er alles aan om uw verblijf aangenaam te laten verlopen.

1 aanbieding voor Hotel De Stokerij in Oudenburg, België
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 177,002 dagen
  • Beschrijvingen (3)
  • Foto's (2)
Dit stille en romantische hotel bevindt zich niet ver van Oostende en Brugge. De eigenaren van het hotel doen er alles aan om uw verblijf aangenaam te laten verlopen.
Hotel de Stokerij is een familiair hotel met sublieme curiositeiten waar Stilte en Charme centraal staan, het is één van de mooiste hotels in Vlaanderen. Het hotel is gelegen in een landelijke omgeving waar gezelligheid en rust troef is. Het hotel heeft 10 verschillende luxueuze kamers waarvan 6 met dubbele whirlpool in de kamer en 2 kamers voorzien op de begane grond voor rolstoelgebruikers. Alle kamers zijn niet-rokerskamers. In de tuin vindt u een privépaviljoen met sauna en stoomcabine steeds privaat en op reservatie. Er is een overdekt terras voor het ontbijt met een subliem uitzicht . Private parking. mooi tuin en in de zomer mogelijkheid ontbijt op buitenterras.
Hotel de Stokerij is gelegen in het Belgische plaatsje Oudenburg tussen Brugge en Oostende in Vlaanderen.De kamers van het hotel zijn zeer compleet ingericht en hebben allen een ander, uniek interieur. De meeste beschikken over een whirlpool. In het restaurant (op loopafstand van het hotel) staan tal van visgerechten op het menu. Voor uw ontspanning kunt u terecht in de sauna. Kortom, dit hotel biedt u alles voor een Bourgondisch verblijf. Oudenburg is een rustig plaatsje, waarvan de geschiedenis teruggaat tot de Romeinen. Het is dan ook één van de oudste stadjes van België. De kust bevindt zich op enkele kilometers afstand. Ook het romantische Brugge is vanuit Oudenburg goed te bereiken.
 Lees meer bij Weekendjeweg
Uw weekendje weg in Hotel De Stokerij, Bron: Weekendjeweg
Uw weekendje weg in Hotel De Stokerij (Bron: Weekendjeweg)
  • Hotel De Stokerij
  • Hotel De Stokerij