Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Sunparks Oostduinkerke aan Zee
Geef uw mening

Sunparks Oostduinkerke Aan Zee

Laat je overweldigen door de zee van ruimte in Sunparks Oostduinkerke aan zee. Het vakantiepark biedt haar gasten vele faciliteiten, zoals sportvelden, speeltuinen, fietsverhuur en zwembaden. Het park is gelegen in een

natuurrijke omgeving met typische kustlandschappen. Van alle Vlaamse kustplaatsen is Oostduinkerke de enige badplaats waar u nog garnaalvissers te paard aan het werk kunt zien. Natuurlijk is het proeven van deze verse garnalen daarna wel een must!

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Sunparks Oostduinkerke Aan Zee in Oostduinkerke, West Vlaanderen, België.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Laat je overweldigen door de zee van ruimte in Sunparks Oostduinkerke aan zee. Het vakantiepark biedt haar gasten vele faciliteiten, zoals sportvelden, speeltuinen, fietsverhuur en zwembaden. Het park is gelegen in een natuurrijke omgeving met typische kustlandschappen. Van alle Vlaamse kustplaatsen is Oostduinkerke de enige badplaats waar u nog garnaalvissers te paard aan het werk kunt zien. Natuurlijk is het proeven van deze verse garnalen daarna wel een must!