Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Domein Westhoek
Geef uw mening

Domein Westhoek

Domein Westhoek ligt in het hartje van de duinen, op amper 700 meter van het strand. De ideale vakantiebestemming om eens lekker uit te waaien. Nieuwpoort met zijn aantrekkelijke plezierhaven ligt vlakbij.

De centrale ligging van Domein Westhoek biedt u de gelegenheid om kust en hinterland te verkennen. Het domein van 15 hectare aan de Noordzeedreef te Oostduinkerke bij Nieuwpoort ligt op een tiental kilometer van de Belgisch-Franse grens en op een steenworp van de zee. Domein Westhoek is van alle gemakken voorzien en ligt zeer centraal. Op 500 m bevindt zich een overdekt subtropisch zwembad en voor de allerkleinsten is er Plopsaland (12km).

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Domein Westhoek in Oostduinkerke, België
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 93,001 dag
  • Beschrijvingen (3)
  • Foto's (2)
Domein Westhoek is mooi gelegen tussen de duinpartijen in het Belgische Oostduinkerke. Het hotel ligt op amper 700 meter van de kust en vlakbij Plopsaland. Domein Westhoek biedt u een fitnessruimte, tennisbaan, fietsverhuur en een gezellige bar. Het hotel is de ideale vakantiebestemming om lekker uit te waaien aan de kust!
Domein Westhoek ligt in het Belgische Oostduinkerke, midden in de duinen en op amper 700m van de kust. Domein Westhoek bevindt zich op 5km van Koksijde en is op 40km ten zuidwesten van Brugge gelegen. Domein Westhoek biedt u een fitness, tennisbaan, fietsverhuur, bar en draadloos internet. Tevens is er een vergaderaccommodatie aanwezig. De kamers van Domein Westhoek zijn voorzien van telefoon, wekservice, televisie, draadloos internet, kluis en een badkamer met douche en toilet. Voor een weekendje weg in de Belgische duinen bent u in Domein Westhoek aan het juiste adres. U maakt hier prachtige wandel- en fietstochten in de frisse zilte lucht en met een paar stappen staat u op het strand. En als u dan langs de branding wandelt hoeft u niet verbaasd op te kijken als u een garnaalvisser te paard de zee in ziet lopen. Deze traditie, die tot het midden van de twintigste eeuw in stand werd gehouden, is heden een toeristische attractie. Indien u meer over deze folklore wilt weten, dan gaat u naar het Nationaal Visserijmuseum in Oostduinkerke. Altijd de moeite waard is een bezoek aan het mooie, middeleeuwse Brugge.
 Lees meer bij Weekendjeweg
Domein Westhoek ligt in het hartje van de duinen, op amper 700 meter van het strand. De ideale vakantiebestemming om eens lekker uit te waaien. Nieuwpoort met zijn aantrekkelijke plezierhaven ligt vlakbij. De centrale ligging van Domein Westhoek biedt u de gelegenheid om kust en hinterland te verkennen. Het domein van 15 hectare aan de Noordzeedreef te Oostduinkerke bij Nieuwpoort ligt op een tiental kilometer van de Belgisch-Franse grens en op een steenworp van de zee. Domein Westhoek is van alle gemakken voorzien en ligt zeer centraal. Op 500 m bevindt zich een overdekt subtropisch zwembad en voor de allerkleinsten is er Plopsaland (12km).
Uw weekendje weg in  Domein Westhoek, Bron: Hotelspecials
Uw weekendje weg in Domein Westhoek (Bron: Hotelspecials)
  •  Domein Westhoek
  •  Domein Westhoek