Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Best Western Wavre
Geef uw mening

Hotel Best Western Wavre

Het Best Western Wavre Hotel is gelegen in het hartje van Waals Brabant, 20 minuten van Brussel. Het hotel ligt in een groene omgeving op een kleine afstand van Wavre's stadscentrum.Het hotel

is gemakkelijk via de autoweg E411 te bereiken en heeft een grote privé-parking voor auto?s en bussen. In de nabije omgeving van het hotel zijn de attractieparken Aqualibi (een subtropisch zwemparadijs dat het hele jaar geopend is met een watertemperatuur van 29°C) , Avontuurpark en Walibi, een onvergetelijke ervaring voor zowel de kleintjes als de groten. Als u van Golfen houdt dan kunt u terecht bij 4 verschillende parcours, gelegen in de omgeving van het hotel.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hotel Best Western Wavre in Wavre, Waals Brabant, België.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (1)
Het Best Western Wavre Hotel is gelegen in het hartje van Waals Brabant, 20 minuten van Brussel. Het hotel ligt in een groene omgeving op een kleine afstand van Wavre's stadscentrum.Het hotel is gemakkelijk via de autoweg E411 te bereiken en heeft een grote privé-parking voor auto?s en bussen. In de nabije omgeving van het hotel zijn de attractieparken Aqualibi (een subtropisch zwemparadijs dat het hele jaar geopend is met een watertemperatuur van 29°C) , Avontuurpark en Walibi, een onvergetelijke ervaring voor zowel de kleintjes als de groten. Als u van Golfen houdt dan kunt u terecht bij 4 verschillende parcours, gelegen in de omgeving van het hotel.
Het Best Western Wavre Hotel ligt in de plaats Wavre. Dit is de hoofdstad van het Belgische Waals-Brabant. Ontspan een weekend in dit hotel en breng een bezoekje aan de Belgische hoofdstad Brussel.
Uw weekendje weg in Hotel Best Western Wavre, Bron: Hotelspecials
Uw weekendje weg in Hotel Best Western Wavre (Bron: Hotelspecials)
  • Hotel Best Western Wavre