Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Dolce La Hulpe Brussels
Geef uw mening

Dolce La Hulpe Brussels

Dolce La Hulpe Brussels is een schitterend, prestigieus hotel omgeven door 70 ha. bos in het Belgische Terhulpen nabij Brussel. Het hotel ligt slecht op 15km van de luchthaven van Zaventem en

van het centrum van Brussel, in het hartje van het Zoniënwoud. Het hele hotel is stijlvol en trendy ingericht en beschikt over state-of-the-art conferentiefaciliteiten. Het ontbreekt u in dit hotel werkelijk aan niets: er zijn 2 restaurants, 2 bars, 2 tennisbanen en een zeer uitgebreid welness- en fitnesscentrum compleet met zwembad, sauna, stoombad, massage en nog veel meer. Rust en natuur omringen het hotel, waardoor u met slechts één stap buiten de deur al kunt genieten van heerlijke wandeling of fietstocht. Het hotel voorziet u graag van uitgestippelde paden. Zin in een dagje shoppen en cultuur? Brussel is eenvoudig en snel te bereiken! Na een enerverende dag vol indrukken kunt u genieten van een heerlijke nachtrust in de compleet en luxe ingerichte kamers.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Dolce La Hulpe Brussels in Terhulpen, Waals Brabant, België.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Dolce La Hulpe Brussels is een schitterend, prestigieus hotel omgeven door 70 ha. bos in het Belgische Terhulpen nabij Brussel. Het hotel ligt slecht op 15km van de luchthaven van Zaventem en van het centrum van Brussel, in het hartje van het Zoniënwoud. Het hele hotel is stijlvol en trendy ingericht en beschikt over state-of-the-art conferentiefaciliteiten. Het ontbreekt u in dit hotel werkelijk aan niets: er zijn 2 restaurants, 2 bars, 2 tennisbanen en een zeer uitgebreid welness- en fitnesscentrum compleet met zwembad, sauna, stoombad, massage en nog veel meer. Rust en natuur omringen het hotel, waardoor u met slechts één stap buiten de deur al kunt genieten van heerlijke wandeling of fietstocht. Het hotel voorziet u graag van uitgestippelde paden. Zin in een dagje shoppen en cultuur? Brussel is eenvoudig en snel te bereiken! Na een enerverende dag vol indrukken kunt u genieten van een heerlijke nachtrust in de compleet en luxe ingerichte kamers.