Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
België (1173)
Plaatsen
Terhulpen (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Terhulpen

Dolce La Hulpe Brussels

België Waals Brabant Terhulpen

Dolce La Hulpe Brussels is een schitterend, prestigieus hotel omgeven door 70 ha. bos in het Belgische Terhulpen nabij Brussel. Het hotel ligt slecht op 15km van de luchthaven van Zaventem en

van het centrum van Brussel, in het hartje van het Zoniënwoud. Het hele hotel is stijlvol en trendy ingericht en beschikt over state-of-the-art conferentiefaciliteiten. Het ontbreekt u in dit hotel werkelijk aan niets: er zijn 2 restaurants, 2 bars, 2 tennisbanen en een zeer uitgebreid welness- en fitnesscentrum compleet met zwembad, sauna, stoombad, massage en nog veel meer. Rust en natuur omringen het hotel, waardoor u met slechts één stap buiten de deur al kunt genieten van heerlijke wandeling of fietstocht. Het hotel voorziet u graag van uitgestippelde paden. Zin in een dagje shoppen en cultuur? Brussel is eenvoudig en snel te bereiken! Na een enerverende dag vol indrukken kunt u genieten van een heerlijke nachtrust in de compleet en luxe ingerichte kamers.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen