Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
België (1173)
Regio's
Vlaanderen (49)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Rijkevorsel

B&B Tuin Der Zinnen

België Vlaanderen Rijkevorsel

B&B Tuin Der Zinnen ligt in het landelijke Belgische plaatsje Rijkevorsel, op 30km ten zuiden van Breda. Op deze locatie kunt u eindeloos genieten van ontspanning, rust en mooie natuur. De bed

& breakfast biedt drie sfeervolle kamers en een knusse ontbijtruimte. De naam verwijst naar de prachtige tuinen om het gebouw: een strakke buxustuin, een landelijke tuin met prachtige planten en bloemen en u vindt er ook een boomgaard waar geiten en schapen grazen. Bij B&B Tuin Der Zinnen zijn paardenboxen aanwezig waar uw eigen paard kan overnachten. Komt u met de auto? Ook daarvoor is voldoende plek. De kamers van B&B Tuin Der Zinnen zijn voorzien van televisie, telefoon, gratis draadloos internet, minibar, bureau, zitje en badkamer met douche, toilet en föhn. De drie kamers hebben elk een andere inrichting, van romantisch en landelijk tot modern. In de directe omgeving van B&B Tuin Der Zinnen lopen tal van wandel- en fietsroutes. Ontdek de verschillende natuurgebieden die zich kenmerken door bossen, heide en waterpartijen, gebieden waar u een rijk aanbod van flora en fauna tegenkomt. In Rijkevorsel zijn enkele kerken te bezichtigen, zoals de Sint-Willibrorduskerk die na de verwoesting tijdens de WOII weer opnieuw is opgebouwd in 1952. Neem een kijkje in het verleden en kom naar het Heemkundig Museum. Hier ziet u ondermeer een oude dorpswinkel, een historische werkplaats, een dokterskabinet en worden oude ambachten tentoongesteld. Bent u met kinderen? Er is voldoende te beleven in de regio: pretpark Bobbejaanland, de Efteling, kinderboerderijen en zwemgelegenheden bevinden zich vlakbij.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen