Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
België (1173)
Regio's
Vlaanderen (49)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Ophoven Kinrooi

Botel Ophoven

België Vlaanderen Ophoven Kinrooi

Botel Ophoven, gelegen in Ophoven-Kinrooi, een Belgische plaats net over de grens bij Roermond, is een unieke locatie voor een verblijf. Het zijn geen hotelkamers waarin u overnacht, maar hutten. Het hotel

is namelijk gevestigd in een voormalig vrachtschip dat is omgebouwd tot een moderne accommodatie met als ligplaats Maasplas De Spaanjerd. Bijzonder is de wellness ruimte met stoomcabine, infrarood sauna, relaxbank en massage douche. Het ontbijt wordt geserveerd in een sfeervolle eetruimte. Het hotel beschikt over gratis parkeergelegenheid. De standaard hutten van Botel Ophoven zijn voorzien van twee aparte bedden, bureau en een badkamer met douche en toilet. De luxe hutten beschikken over een badkamer met bad. In de omgeving van Botel Ophoven is veel te doen voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers. De Maasplassen zijn ideaal voor watersportliefhebbers. U kunt er surfen, varen, vissen en recreëren op de stranden. Bovendien vinden er rondvaarten plaats. In het nabijgelegen Maaseik kunt u heerlijk shoppen, struinen door het centrum en een museum bezoeken, zoals het Regionaal Archeologisch Museum. De Sint-Catharinakerk is eveneens een bezichtiging waard. In de regio van Ophoven-Kinrooi vindt u pittoreske dorpen en plaatsen, zoals het Nederlandse witte stadje Thorn dat zich op slechts 9km van Botel Ophoven bevindt.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 168,00