Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
België (1173)
Regio's
Vlaanderen (49)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in KAASKERKE DIKSMUIDE

Groepsaccommodatie DE NOORBOOM

België Vlaanderen KAASKERKE DIKSMUIDE

Locatie

Deze prachtig verbouwde Vlaamse hoeve ligt op slechts 10 km van de badplaats Nieuwpoort en op 50 km ten zuidwesten van Brugge. Het weidse, afwisselende landschap is zeer geschikt voor fietstochten

ook met kinderen. In het huis is alles aanwezig voor een heerlijk relaxweekend. U beschikt over een privé-binnenzwembad, sauna en jacuzzi en sport- en spelmogelijkheden ter plaatse. De Vlaamse kust ligt op slechts 10 km van deze fijne vakantiewoning..

Uw Woning

In totaal verdeeld over drie gebouwen, 680 m². 1e Gebouw: ingericht als woonruimte met grote eetzaal, een kinderhoekje en open haard (gas), open keuken met 5 gaskookplaten, oven, magnetron, afwasmachine, vestibule met 2 aparte toiletten. 1e Etage: mezzanine met zithoek, ktv, video, stereo-installatie met cd-speler. 2e Gebouw: entree, 2 aparte toiletten. Slaapkamer met stapelbed, badkamer met douche; 2e slaapkamer met 1 tweepers. bed en 2e badkamer met douche; 3e slaapkamer met 1 tweepers. bed. 1e Etage: 2 slaapkamers met 1 tweepers. bed; 6e slaapkamer met 2 tweepers. bedden. 3e Badkamer met ligbad en toilet; 4e badkamer met douche. 2e Etage: 3 slaapkamers met 1 tweepers. bed. 5e Badkamer met douche. 3e Gebouw: entree met jacuzzi (8 pers), sauna met rustruimte en dompelbad, binnenzwembad (10 x 5,50 x 1,50 m) met zitjes. 1e Etage: 3 slaapkamers met 1 tweepers. bed; 13e slaapkamer met 1 tweepers. bed en 2 éénpers. bedden. Op de gang: 2 douches en een toilet. Tussen de gebouwen ligt een grote binnenplaats met barbecuehoek met picknickbanken, een terras met tuinmeubelen. Rondom ligt een heerlijke tuin (1 ha) met een volleybalveldje, enkele speeltoestellen voor de kleintjes en een boomgaard.

Bijzonderheden

U kunt het zwembad laten voorverwarmen ? 150, u dient dit bij boeking op te geven.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 2.0/5 (1 stem)

Momenteel geen aanbiedingen