Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
België (1173)
Regio's
Vlaanderen (49)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Beauvoorde

De Meidoorn

België Vlaanderen Beauvoorde

De Meidoorn is een charmante bed & breakfast in het landelijke Beauvoorde, een klein dorpje op 15km ten zuiden van de Belgische badplaats De Panne. In de ruimte waar 's ochtends het

ontbijt wordt geserveerd kunt u op andere momenten van de dag heerlijk uitrusten bij de open haard en genieten van een lekker drankje. Bij mooi weer is er gelegenheid om buiten op de veranda en op het terras van de zon te genieten. Bij de bed & breakfast zijn fietsen te huur. De Meidoorn heeft 3 verschillende kamers die alle beschikken over wekdienst, televisie, koffie- en theefaciliteiten, zitje en een badkamer met (regen)douche en toilet. De Olm is daarnaast ook voorzien van gratis draadloos internet en beschikt over een mezzanine (bovenverdieping) waar maximaal 2 kinderen extra kunnen verblijven. De Knotwilg is een ruimere kamer met Oosterse kleuren en beschikt ook over gratis draadloos internet en naast de reeds genoemde faciliteiten ook over een ligbad. De Blokhut bevindt zich los van het hoofdgebouw. Vanuit De Meidoorn zijn prachtige wandel- en fietstochten te maken door de mooie landelijke omgeving, een tochtje naar de kust is goed te doen met de fiets. Het polderlandschap gaat langzaam over in duingebieden totdat u bij het strand komt en kunt uitrusten in een brasserie of strandtent. Op steenworp afstand van De Meidoorn bevindt zich het interessante stadje Veurne en Kasteel Beauvoorde te Wulveringem. Voor kinderen is een uitstapje naar Plopsaland in De Panne waarschijnlijk het hoogtepunt van hun verblijf. Kortom, een verblijf in De Meidoorn biedt voornamelijk rust en ontspannen in de buitenlucht.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 240,00