Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
België (1173)
Regio's
Vlaanderen (49)
Plaatsen
Aarschot (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Aarschot

Hotel 's Hertogenmolens

België Vlaanderen Aarschot

Hotel 's Hertogenmolens ligt in Aarschot, op 57km ten zuidoosten van Antwerpen. Het hotel is gevestigd in een gerenoveerde watermolen en heeft een idyllische ligging aan de rivier Demer. Het indrukwekkende en

bouwwerk met trap- en puntgevels, overkapt met natuurleien zadeldaken is uniek in West-Europa. Het hotel biedt u een brasserie met Frans georiënteerde keuken. Er is gratis parkeergelegenheid en een beveiligde fietsenstalling. De kamers van Hotel 's Hertogenmolens zijn voorzien van telefoon, wekdienst, televisie, gratis draadloos internet, airconditioning, kluis, bureau en een badkamer met bad en/of douche en toilet. De ruime Junior Suites beschikken tevens over een kingsize bed. Hotel 's Hertogenmolens heeft een mooie ligging in Aarschot. Langs de kade van de rivier de Demer kunt u fijn wandelen. Ook zijn er diverse wandel- en fietsroutes in de directe omgeving. Aarschot heeft een rijk cultureel-historisch verleden. De vele bezienswaardige monumenten zoals de prachtige Onze-Lieve-Vrouwekerk, het Begijnhof, de Sint-Rochustoren en de woningen in Vlaamse neo-renaissancestijl aan de Grote Markt zijn hiervan getuigen. Aarschot is bovendien een heerlijke plaats om te kuieren.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 150,00