Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
België (1173)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Oudenaarde

Hostellerie La Pomme D'Or

België Gent Oudenaarde

In het centrum, tegenover het gotische stadhuis van het Belgische plaatsje Oudenaarde ligt Hostellerie La Pomme d'Or. Dit hotel, gevestigd in een fraai pand uit de 15de eeuw, heeft een restaurant dat,

behalve zondag, geopend is voor het diner, een sfeervol terras en een gezellig café met uitzicht op de markt. De geheel vernieuwde kamers zijn voorzien van airco, tv, minibar, telefoon en een badkamer met bad of douche en WC. Oudenaarde, op zo'n 30km ten zuiden van Gent, heeft een centrum met een groot aantal monumenten zoals het Begijnhof, de Abdij Maagdendale en het eerder genoemde stadhuis. Ook kunt u zich verdiepen in de indrukwekkende geschiedenis van de wandtapijtkunst... in het stadhuis zijn enkele topstukken te bewonderen. Wilt u liever de natuur intrekken? Fietsend en wandelend geniet u in het heuvelachtige landschap, de zogenaamde Vlaamse Ardennen, van schitterende vergezichten.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 220,00

Camping Kompas Oudenaarde

België Oost Vlaanderen Oudenaarde

Kompas Camping Oudenaarde bevindt zich op loopafstand van het historische stadscentrum van Oudenaarde in de Vlaamse Ardennen. Op de camping kunt u zich prima vermaken. Ga gezellig zwemmen met uw kinderen of

geniet van een lekker kopje koffie in de taverne. De camping ligt op een half uurtje rijden van Gent, waar u prima kunt winkelen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen