Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Capitole
Geef uw mening

Hotel Capitole

Hotel Capitole is een uniek hotel gelegen in het oude centrum van het gezellige Aalter. Aalter bevindt zich tussen de historische steden Gent en Brugge in een prachtige groene omgeving. Vanuit dit

hotel kunt u prachtige fiets- en wandelroutes maken.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hotel Capitole in Aalter, Oost Vlaanderen, België.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (3)
  • Foto's (1)
Dit unieke 3-sterren hotel ligt op amper 20 minuten van Gent en Brugge, in het hart van het Meetjesland (hét wandel- en fietsparadijs bij uitstek). Dichtbij de autosnelweg en het station is het de ideale manier om ook de rest van Vlaanderen te verkennen.
Hotel Capitole is een uniek hotel gelegen in het oude centrum van het gezellige Aalter. Aalter bevindt zich tussen de historische steden Gent en Brugge in een prachtige groene omgeving. Vanuit dit hotel kunt u prachtige fiets- en wandelroutes maken.
Hotel Capitole ligt in het Belgische plaatsje Aalter, tussen Gent en Brugge. Nostalgie en modern gaan hand in hand in dit hotel. Op het binnenterras van het hotel is het zeker in de zomer heerlijk relaxen. Verder beschikt het hotel over een ontbijtzaal en een bar. Wat Hotel Capitole zo bijzonder maakt is de filmzaal die erbij hoort. Dit is de laatste dorpscinema van Vlaanderen en biedt plaats aan 600 personen.De kamers zijn voorzien van een telefoon, televisie, wekservice, minibar en een badkamer met douche, toilet en föhn.Aalter is een charmant plaatsje waar u historische gebouwen, een kasteeldomein en in de omgeving onaangetaste natuurgebieden tegenkomt. Uiteraard kunt ook kiezen voor een dagje Gent (29 km) of Brugge (28 km).
Uw weekendje weg in Hotel Capitole, Bron: Weekendjeweg
Uw weekendje weg in Hotel Capitole (Bron: Weekendjeweg)
  • Hotel Capitole