Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
België (1173)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Eben Emael

Rue Haute Bed & Breakfast

België NLZuidLimburg Eben Emael

Rue Haute Bed & Breakfast is een heel persoonlijke bed & breakfast in Eben-Emael, een Belgisch dorpje op 8km van Maastricht. Het is een heerlijke accommodatie om in alle rust te genieten

van de prachtige heuvelachtige omgeving. In de sfeervolle Wintertuin kunt u 's ochtends het ontbijt nuttigen en 's middags heerlijk relaxen met een drankje. Als het mooi weer is biedt de parktuin de gelegenheid om te genieten van het uitzicht over het Jekerdal. Er is gratis parkeergelegenheid aanwezig. De charmante kamers van Rue Haute Bed & Breakfast zijn voorzien van gratis draadloos internet, bureau en een badkamer met douche, toilet en föhn. Rue Haute Bed & Breakfast is fantastisch gelegen midden in de prachtige natuur en het is slechts een kleine 20 minuten rijden naar het centrum van Maastricht. De omgeving van Eben-Emael leent zich uitstekend voor het maken van eindeloze wandelingen en fietstochten. Daarnaast is de omgeving zeer geliefd bij motorrijders, die overigens bij Rue Haute Bed & Breakfast hun motor kunnen stallen in de garage. Trek eropuit en ontdek boeiende steden als Maastricht, Luik en Aachen. Tijdens het toeren zult u glooiende wijnvelden, kastelen en idyllische dorpjes tegenkomen, die het waard zijn om er even te stoppen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 178,00