Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
België (1173)
Regio's
Namen (65)
Plaatsen
Beauraing (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Beauraing

Hotel L'Aubepine

België Namen Beauraing

Hôtel de l’Aubépine ligt in het stadje Beauraing, dat zich in het hartje van de Vallei van de Lesse bevindt. Deze plaats staat bekend als een knus stadje en populair bedevaartsoord, en

is een geschikte vakantiebestemming om de natuur en historische gebouwen in de regio te bewonderen. Verken de bosrijke omgeving van de Belgische Ardennen en bezoek cultuursteden als Dinant en Han-sur-Lesse.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Les Confidences De Messire Sanglier

België Namen Beauraing

Les Confidences de Messire Sanglier ligt in het Belgische Sevry en is een ruim opgezet vakantiehuis en guesthouse dat vroeger diende als conciërgewoning van het Kasteel van Sevry. Omgeven door een rustig

stuk land van 2 hectare groot en omringd door de prachtige Belgische en Franse Ardennen verblijft u hier heerlijk in de middeleeuwse stijl. Verken de prachtige natuur en maak een uitstapje naar de bijzondere Franse stad Bourges.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen