Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
België (1173)
Regio's
Henegouwen (32)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Boussu Lez Walcourt

ô D'Heure Essentielle

België Henegouwen Boussu lez Walcourt

Boussu-lez-Walcourt is gelegen in het hartje van de laars van Henegouwen, aan de voet van de Meren van l'Eau d'Heure.Het landelijke, schilderachtige en afwisselende landschap nodigt uit tot prachtige wandelingen of fietstochten.

Ten midden van dit alles ligt het hotel en wellnesscentrum Ô d'Heure Essentielle , een volledig gerenoveerde hoeve, waar men zich in een sfeervol en elegant kader kan laten verwennen. Geniet van de streekproducten tijdens het ontbijt of de lunch, dat U bij mooi weer op het terras kan nemen. Laat U verleiden tot een frisse duik in het buitengelegen zwembad, vergeet de stress van het jachtige leven en neem een rustpauze in de sauna, jacuzzi of hammam. Beleef, op uw eigen ritme, zachtjes aan ... uw behoefte aan het ertussenuit zijn .

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen