Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Sandton Grand  Reylof
Geef uw mening

Hotel Sandton Grand Reylof

Sandton Grand Hotel Reylof is een gloednieuw hotel dat is gelegen in het historische centrum van Gent. Het hotel zal op 1 juli haar deuren openen voor de eerste gasten. Tot die

tijd wordt er nog volop gewerkt aan de realisatie van de hotelkamers, restaurant, wellness center en ondergrondse parkeergarage. Dit alles is gevestigd in een gerestaureerd monumentaal pand uit de 18e eeuw. Wij zullen u zo spoedig mogelijk informeren over de inrichting van de kamers van Sandton Grand Hotel Reylof. Zodra Sandton Grand Hotel Reylof geopend wordt heeft Gent er weer een prachtig hotel bij. Vanuit het hotel wandelt u zo het historische centrum in en liggen de meeste highlights binnen handbereik. Maak een toeristische tour langs de meest bekende bezienswaardigheden, zoals de Sint-Baafscathedraal, de belforttoren, kasteel Gravensteen en de gildehuizen in de oude haven. Er zijn ook voldoende musea te bezoeken. Wat dacht u bijvoorbeeld van het Museum voor Schone Kunsten of Design Museum Gent? Slenter langs de oevers van de Leie en geniet van de aantrekkelijke sfeer die in de stad heerst. Loop een aantal winkels binnen, drink iets op een terras en maak kennis met typisch Gentse gerechten, zoals Gentse waterzooi en stoverij.

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Hotel Sandton Grand Reylof in Gent, België
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 198,002 dagen
Hotelspecialsonbekend€ 44,55onbekend
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (2)
Sandton Grand Hotel Reylof is een 4-sterrenhotel in het bruisende Gent. Door de centrale ligging midden in de stad is het hotel een goede uitvalsbasis. Ontdek tijdens een stadswandeling de stad en kom volledig tot rust. De 158 moderne kamers van Sandton Grand Hotel Reylof zijn standaard voorzien van een zitgedeelte, televisie, telefoon, minibar en gratis Wi-Fi. De badkamer is uitgerust met een toilet, bad en/of douche en toilet. Sandton Grand Hotel Reylof heeft een eigen hotel-restaurant. Start hier uw dag met een stevig ontbijt, neem een lichte lunch en geniet 's avonds van een heerlijk diner. Sluit uw dag af met een smakelijke cocktail in de Champagnebar. Tevens verhuurt het hotel fietsen. De wellness in het hotel zal naar verwachting in december open gaan ! Sandton Grand Hotel Reylof ligt zeer centraal in het centrum van het bruisende Gent. De stad heeft tal van interessante bezienswaardigheden en musea. De drie statige torens van de Sint-Niklaaskerk, het Belfort en de Sint-Baafskathedraal vormen de skyline van Gent. Bewonder de gebouwen en bezoek de Sint-Niklaaskerk. Breng ook zeker een bezoek aan het kasteel Gravensteen. Vergeet tevens niet het Museum voor Industriële Archeologie en Textiel, het Design Museum Gent en het Stedelijk Museum voor Actuele Kunt te bezoeken. In het centrum van Gent kunt u uitstekend winkelen in knusse boetiekjes en bekende ketens.
 Lees meer bij Hotelspecials
Sandton Grand Hotel Reylof is een gloednieuw hotel dat is gelegen in het historische centrum van Gent. Het hotel zal op 1 juli haar deuren openen voor de eerste gasten. Tot die tijd wordt er nog volop gewerkt aan de realisatie van de hotelkamers, restaurant, wellness center en ondergrondse parkeergarage. Dit alles is gevestigd in een gerestaureerd monumentaal pand uit de 18e eeuw. Wij zullen u zo spoedig mogelijk informeren over de inrichting van de kamers van Sandton Grand Hotel Reylof. Zodra Sandton Grand Hotel Reylof geopend wordt heeft Gent er weer een prachtig hotel bij. Vanuit het hotel wandelt u zo het historische centrum in en liggen de meeste highlights binnen handbereik. Maak een toeristische tour langs de meest bekende bezienswaardigheden, zoals de Sint-Baafscathedraal, de belforttoren, kasteel Gravensteen en de gildehuizen in de oude haven. Er zijn ook voldoende musea te bezoeken. Wat dacht u bijvoorbeeld van het Museum voor Schone Kunsten of Design Museum Gent? Slenter langs de oevers van de Leie en geniet van de aantrekkelijke sfeer die in de stad heerst. Loop een aantal winkels binnen, drink iets op een terras en maak kennis met typisch Gentse gerechten, zoals Gentse waterzooi en stoverij.
 Lees meer bij Weekendjeweg
Uw weekendje weg in Hotel Sandton Grand  Reylof, Bron: Hotelspecials
Uw weekendje weg in Hotel Sandton Grand Reylof (Bron: Hotelspecials)
  • Hotel Sandton Grand  Reylof
  • Hotel Sandton Grand  Reylof