Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Ciné Capitole
Geef uw mening

Hotel Ciné Capitole

Cinéhotel Capitole ligt in het Belgische plaatsje Aalter, tussen Gent en Brugge. Nostalgie en modern gaan hand in hand in dit hotel. Op het binnenterras van het hotel is het zeker in

de zomer heerlijk relaxen. Verder beschikt het hotel over een ontbijtzaal en een bar. Wat Cinéhotel Capitole zo bijzonder maakt is de filmzaal die erbij hoort. Dit is de laatste dorpscinema van Vlaanderen en biedt plaats aan 364 personen.De kamers van Cinéhotel Capitole zijn voorzien van telefoon, televisie, wekservice, minibar en een badkamer met douche, toilet en föhn.Ontdek vanuit Cinéhotel Capitole Aalter, een charmant plaatsje waar u historische gebouwen, een kasteeldomein en in de omgeving onaangetaste natuurgebieden tegenkomt. Uiteraard kunt ook kiezen voor een dagje Gent (29 km) of Brugge (28 km). Afstand vanaf Utrecht: 172km.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Ciné Capitole in Aalter, België
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 135,002 dagen
  • Beschrijvingen (1)
Cinéhotel Capitole ligt in het Belgische plaatsje Aalter, tussen Gent en Brugge. Nostalgie en modern gaan hand in hand in dit hotel. Op het binnenterras van het hotel is het zeker in de zomer heerlijk relaxen. Verder beschikt het hotel over een ontbijtzaal en een bar. Wat Cinéhotel Capitole zo bijzonder maakt is de filmzaal die erbij hoort. Dit is de laatste dorpscinema van Vlaanderen en biedt plaats aan 364 personen.De kamers van Cinéhotel Capitole zijn voorzien van telefoon, televisie, wekservice, minibar en een badkamer met douche, toilet en föhn.Ontdek vanuit Cinéhotel Capitole Aalter, een charmant plaatsje waar u historische gebouwen, een kasteeldomein en in de omgeving onaangetaste natuurgebieden tegenkomt. Uiteraard kunt ook kiezen voor een dagje Gent (29 km) of Brugge (28 km). Afstand vanaf Utrecht: 172km.
 Lees meer bij Weekendjeweg