Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
België (1173)
Regio's
Brussel (109)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Groot Bijgaarden

Hotel Gosset

België Brussel Groot Bijgaarden

Gosset Hotel is een drie-sterren hotel, gelegen aan de Brusselse Ring, op nauwelijks 10 minuten van het stadscentrum, met een vlotte verbinding naar de stad, de voornaamste stations en de luchthaven van

Zaventem. De typisch Franse brasserie-stijl in brasserie Gosset en de sympathieke bar maken van dit hotel de ideale locatie voor zakenlui te Brussel. Kom snel een kijkje nemen wat dit hotel u te bieden heeft! Ideaal voor een weekendje Brussel, uitstekende verbindingen met het centrum van deze stad!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 150,00

Hotel Best Western Brussels

België Brussel Groot Bijgaarden

Het hotel ligt gunstig gelegen aan de snelweg op slechts 8 km. van Brussel. Het beschikt over comfortabele kamers die van alle gemakken voorzien zijn. In de brasserie van het hotel kunt

u genieten van typisch Belgische gerechten. Vanuit het hotel kunt u een bezoek brengen aan het Sint-Wivinaklooster of het Kasteel Groot Bijgaarden. Doordat het hotel vlakbij de snelweg is een uitstapje naar Brussel snel gemaakt.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen