Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
België (1173)
Regio's
Brussel (109)
Plaatsen
Gellingen (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Gellingen

Best Western Horizon

België Brussel Gellingen

Best Western Horizon is een nieuw hotel in het Belgische Gellingen, in de provincie Henegouwen, Wallonië. Het moderne, strak ingerichte hotel is landelijk gelegen tussen Brussel en Lille en ligt nabij de

snelweg E429. De bar en het restaurant hebben een frisse en ruime inrichting. Bovendien beschikt het hotel over vergaderaccommodatie en vindt u binnen en straal van 10km een fitness en een golfbaan. De in grijs- en roodtinten ingerichte kamers van Best Western Horizon zijn voorzien van telefoon, televisie met videokanaal, draadloos internet, wekservice, kluisje, bureau, zitje en badkamer met bad of douche, toilet en föhn. Met een verblijf in Best Western Horizon heeft u tal van uitvalswegen om Wallonië te ontdekken. Zo duikt u in het nabijgelegen Aat vervlogen tijden in met een bezoek aan het Museum van Geschiedenis en Folklore, het Nationaal Museum voor Handspelen en het archeologisch centrum Galloromeinse ruimte. Ook maakt u in de buurt mooie wandelingen in een van de vele bossen. Zin in een stadsbezoek? Met minder dan drie kwartier rijden staat u in bruisend Brussel. Bezichtig hier het Atomium, Manneken Pis, het Belgisch Stripmuseum en het Jubelpark met haar imposante Triomfboog. Sluit de dag af met een lekker hapje en drankje op de levendige Grote Markt.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 85,00