Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Siru
Geef uw mening

Hotel Siru

Hotel Siru ligt aan het Rogierplein in het centrum van Brussel. Achter de strakke design neonfaçade van het hotel gaat een historisch art deco gebouw schuil. Met een geschiedenis tot in de

18de eeuw is dit één van de oudste hotels en gebouwen van Brussel. In het hotel maakt u gebruik van gratis draadloos internet. Parkeergelegenheid vindt u, evenals de metro, vlakbij het hotel. De kamers van Hotel Siru zijn voorzien van telefoon, draadloos internet, bureau en een badkamer met bad, douche, toilet en föhn. De kamers zijn in de herfst 2011 gerenoveerd. Tijdens uw verblijf in Hotel Siru kunt u zich het beste te voet of per metro verplaatsen. Vanuit het hotel wandelt u naar de grootste winkelstraat van Brussel, de Nieuwstraat. Hier vindt u de grote modeketens en warenhuizen. Aan het einde van de Nieuwstraat oftewel Rue Neuve bent u al halverwege de route naar de Grote Markt, waar u prachtige gildehuizen en het imposante stadhuis kunt bezichtigen. Bestel een lunch in één van de talrijke restaurants aan en nabij de Grote Markt. Brussel kent een ruim en divers aanbod aan musea. Zo kunt u het Belgisch stripmuseum bezoeken of één van de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België. Wat u niet aan u voorbij mag laten is een bezoekje aan Manneken Pis en het beroemde Atomium. Afstand vanaf Utrecht: 169km.

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Hotel Siru in Brussel, België
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 124,002 dagen
Hotelspecialsonbekend€ 27,00onbekend
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (1)
Het 3-sterren Hotel Siru ligt op slechts 5 minuten lopen van het gezellige centrum van Brussel. Met de nabijgelegen metro bij het Rogierplein bereikt u gemakkelijk alle mooie hotspots zoals het Atomium, het Jubelpark en het interessante Stripmuseum. Hotel Siru beschikt over 101 kamers die standaard voorzien zijn van een televisie, telefoon, minibar en gratis Wi-Fi. Daarnaast hebben alle kamers een badkamer met een douche en/of bad, toilet en föhn. U kunt de dag niet beter beginnen dan met een gevarieerd ontbijt. Deze staat voor u klaar in de gezellige ontbijtruimte. Bent u ook op zoek naar een restaurantje om lekker te lunchen of te dineren? Hotel Siru beschikt niet over een eigen restaurant, maar door de centrale ligging vindt u talloze eetgelegenheden nabij. In het levendige centrum van Brussel raakt u absoluut niet uitgekeken. Zo mag u een bezoek aan het Atiomium, het symbool van Brussel, zeker niet overslaan. Vanuit de hoogste bol van dit bijzondere bouwwerk heeft u een schitterend uitzicht over de stad. Aan de voet van het Atomium ligt het amusementspark Bruparck dat uit maar liefst 4 onderdelen bestaat. Zo vindt u hier een subtropisch zwemparadijs, Mini-Europe waar u alle bekende gebouwen in het klein bewondert, een bioscoop en een gezellig centrum. Bij Brussel hoort natuurlijk ook een bezoek aan Manneken Pis. Naar deze toeristische attractie is zelfs een heel museum ingericht met 700 kostuums van dit plassende beeldje. Ontdek dus deze indrukwekkende hotspots van Brussel of ga naar hartenlust shoppen in het leuke centrum.
 Lees meer bij Hotelspecials
Hotel Siru ligt aan het Rogierplein in het centrum van Brussel. Achter de strakke design neonfaçade van het hotel gaat een historisch art deco gebouw schuil. Met een geschiedenis tot in de 18de eeuw is dit één van de oudste hotels en gebouwen van Brussel. In het hotel maakt u gebruik van gratis draadloos internet. Parkeergelegenheid vindt u, evenals de metro, vlakbij het hotel. De kamers van Hotel Siru zijn voorzien van telefoon, draadloos internet, bureau en een badkamer met bad, douche, toilet en föhn. De kamers zijn in de herfst 2011 gerenoveerd. Tijdens uw verblijf in Hotel Siru kunt u zich het beste te voet of per metro verplaatsen. Vanuit het hotel wandelt u naar de grootste winkelstraat van Brussel, de Nieuwstraat. Hier vindt u de grote modeketens en warenhuizen. Aan het einde van de Nieuwstraat oftewel Rue Neuve bent u al halverwege de route naar de Grote Markt, waar u prachtige gildehuizen en het imposante stadhuis kunt bezichtigen. Bestel een lunch in één van de talrijke restaurants aan en nabij de Grote Markt. Brussel kent een ruim en divers aanbod aan musea. Zo kunt u het Belgisch stripmuseum bezoeken of één van de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België. Wat u niet aan u voorbij mag laten is een bezoekje aan Manneken Pis en het beroemde Atomium. Afstand vanaf Utrecht: 169km.
 Lees meer bij Weekendjeweg
Uw weekendje weg in Hotel Siru, Bron: Hotelspecials
Uw weekendje weg in Hotel Siru (Bron: Hotelspecials)
  • Hotel Siru