Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
België (1173)
Regio's
Brussel (109)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Asse Mollem

Hof Ter Vrijlegem

België Brussel Asse Mollem

Ten Noordwesten van Brussel, in het plaatsje Mollem in de zogenaamde Brabantse Kouters, ligt het gastvrije hoevehotel Hof ter Vrijlegem. Een oase van rust niet ver van de bruisende metropool Brussel.De sfeervolle,

met veel zorg ingerichte themakamers beschikken over een eigen badkamer met douche en toilet, een zithoek met tv, telefoon en draadloos internet.Uw dag begint al goed bij het ontbijt dat aan de grote familietafel wordt geserveerd: hoeve-eieren, zelf gemaakte confituren en honing - laat u verwennen! Na een dag fietsen, wandelen of struinen door Brussel is het prima pauzeren op het tuinterras onder het genot van een authentiek 'Hof ter Vrijlegem' bier. Heerlijk ontspannen in de sauna mag natuurlijk ook.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 170,00