Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
België (1173)
Regio's
Brugge (52)
Plaatsen
Beernem (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Beernem

Hostellerie Ten Lande

België Brugge Beernem

Hostellerie Ten Lande is een in Engelse landhuisstijl gebouwde villa, landelijk gelegen ten zuidoosten van Brugge. Gastvrijheid en persoonlijke service staan hier hoog in het vaandel. De klassiek ingerichte kamers beschikken over

badkamer met douche, WC, draadloos internet en tv. In de gezellige vide met open haard kunt u plaatsnemen voor een apéritief of een kopje koffie. Van hieruit kunt u alle kanten op. Kiest u voor Brugge met haar mooie straten, reien en pleinen of gaat u voor levendig Gent? Ook het maritiem getinte Oostende met haar mooie stranden is een bezoek waard. In de bosrijke omgeving van Hostellerie Ten Lande kunt u bovendien uitstekend wandelen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 170,00