Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
België (1173)
Plaatsen
Oostkerke (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Oostkerke

RestaurantCharming Rooms De Vierschare

België Belgische Kust Oostkerke

Restaurant en Charming Rooms de Vierschare is een charmant hotel, gelegen in het Belgische Oostkerke-Damme, een prachtig polderdorp nabij de badplaats Knokke-Heist. Restaurant en Charming Rooms de Vierschare heeft een heerlijk restaurant,

een tuin en een privé parking. Dit kleine hotel biedt u landelijk ingerichte kamers die allemaal verschillend van inrichting zijn. Ze beschikken o.a. over telefoon, televisie en een badkamer met bad en/of douche, föhn en toilet. Het dorpje Oostkerke is een klein polderdorp gelegen in West-Vlaanderen. In het dorpje vindt u een mooie kerk en een kasteel gebouwd omstreeks 1300. Ook zijn er in het dorp twee molens, waarvan er één is opengesteld voor publiek. De omgeving leent zich uitstekend voor diverse uitstapjes. Zo kunt u bij het hotel een fiets huren om de schilderachtige omgeving te verkennen. Zoals gezegd ligt de bekende badplaats Knokke-Heist op slechts 5 autominuten. Ook historisch Brugge ligt op een steenworp afstand. Het oudste gedeelte van de binnenstad dateert uit de 13de tot 15de eeuw. U vind hier talrijke winkels,cafe's en restaurants. Ook op cultureel gebied is er genoeg te zien, zoals een bezoek aan de 83 meter hoge toren van het Belfort. Voor de kinderen heeft Brugge het Boudewijn Seapark. Dit is een dolfinarium met onder andere zeeleeuwen en dolfijnen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen