Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Moulin de Boiron
Geef uw mening

Hotel Moulin De Boiron

Hotel Moulin de Boiron is gelegen in het Belgische plaatsje Gedinne, in de zuidelijke uitlopers van de Ardennen. Het hotel is gevestigd in een fraaie hoeve met een watermolen uit 1828. U

gaat hier zondermeer een zeer sfeervol verblijf tegemoet. In het restaurant met uitzicht over de bossen en het meer worden heerlijke gerechten geserveerd, 's winters brandt er een knappend vuur in de open haard. Van een glas wijn uit de wijnkelder of een lekker biertje kunt u in één van de zitjes in de lounge genieten. De kamers van Hotel Moulin de Boiron zijn voorzien van badkamer met douche en toilet. Het hotel staat op een 31ha groot privé-domein. Op het terrein liggen twee meren die zeer geschikt zijn voor sport-visserij (visvergunningen zijn in het hotel verkrijgbaar). Wandelliefhebbers kunnen op stap gaan in het unieke, heuvelachtige natuurgebied Croix Scaille. Kanoën op de rivier de Semois of de Lesse kan ook. Verder behoort een uitstapje naar Dinant of de befaamde Grotten van Han-sur-Lesse tot de mogelijkheden.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Moulin De Boiron in Sart Custinne Gedinne, België
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 140,002 dagen
  • Beschrijvingen (1)
Hotel Moulin de Boiron is gelegen in het Belgische plaatsje Gedinne, in de zuidelijke uitlopers van de Ardennen. Het hotel is gevestigd in een fraaie hoeve met een watermolen uit 1828. U gaat hier zondermeer een zeer sfeervol verblijf tegemoet. In het restaurant met uitzicht over de bossen en het meer worden heerlijke gerechten geserveerd, 's winters brandt er een knappend vuur in de open haard. Van een glas wijn uit de wijnkelder of een lekker biertje kunt u in één van de zitjes in de lounge genieten. De kamers van Hotel Moulin de Boiron zijn voorzien van badkamer met douche en toilet. Het hotel staat op een 31ha groot privé-domein. Op het terrein liggen twee meren die zeer geschikt zijn voor sport-visserij (visvergunningen zijn in het hotel verkrijgbaar). Wandelliefhebbers kunnen op stap gaan in het unieke, heuvelachtige natuurgebied Croix Scaille. Kanoën op de rivier de Semois of de Lesse kan ook. Verder behoort een uitstapje naar Dinant of de befaamde Grotten van Han-sur-Lesse tot de mogelijkheden.
 Lees meer bij Weekendjeweg