Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
België (1173)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Namen Wepion

Hotel Leonardo Namur

België Belgische Ardennen Namen Wepion

Het Leonardo Hotel Namur in de Ardennen is gelegen aan de Maas op 6km afstand van de stad Namur, oftewel Namen. Het hotel biedt u een binnen- en buitenzwembad en is zeer

kindvriendelijk. Op het terrein van het hotel kunt u volleyballen of tafeltennissen. Tevens kunt u gebruik maken van de parkeergelegenheid (tegen betaling). De kamers van Leonardo Hotel Namur zijn voorzien van een badkamer met bad en toilet, telefoon en televisie met videokanaal.De ligging van Leonardo Hotel Namur is ideaal voor het maken van uitstapjes (per mountainbike of joggend) door de prachtige Ardennen. Via toeristische routes kunt u de omgeving met oude abdijen en kastelen verkennen. En wat dacht u van een ontdekkingsreis in één van de schitterende grotten in de omgeving? Namur zelf heeft een rijk historisch verleden met oude abdijen en kastelen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen