Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
België (1173)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Heer Sur Meuse

Castel Les Sorbiers

België Belgische Ardennen Heer Sur Meuse

Castel les Sorbiers is gelegen in de kleine plaats Heer-Sur-Meuse en ligt in de prachtige natuur van de Belgische Ardennen. Heer-Sur-Meuse bevindt zich op 15km ten zuiden van Dinant en op 7km

ten noorden van de Franse plaats Givet. Het familiehotel is gevestigd in een statig, gerenoveerd kasteeltje en ligt aan de rivier de Maas (Meuse). Castel Les Sorbiers bestaat uit twee gedeelten, Le Castel (het hoofdgebouw) en Le Pavillon. Het hotel beschikt over een bar en een restaurant, gratis parkeergelegenheid en een eigen aanlegsteiger voor boottochtjes op de Maas. De kamers in Castel les Sorbiers zijn comfortabel en verzorgd ingericht. De Double comfort kamers zijn gelegen in het bijgebouw en de ruimere Luxe kamers in het hoofdgebouw. De kamers zijn voorzien van aparte bedden, televisie, minibar, telefoon en een badkamer met bad/douche en toilet. Castel les Sorbiers is gelegen in het pittoreske Heer-Sur-Meuse in de Belgische Ardennen. Het ligt in de provincie Namur in Wallonie. Het hotel ligt op een 18ha groot parkachtig landgoed in het land van de valleien en vormt de ideale uitvalsbasis voor uitstapjes in de mooie omgeving. U vindt hier talrijke fietspaden voor geoefende mountainbikers maar zeker ook voor families met kinderen. Op korte afstand van uw hotel ligt de plaats Dinant met de bekende citadel, te bereiken per kabelbaan of te voet. Of breng een bezoek aan de hoofdstad van Wallonie, Namur(50km), met vele historische bezienswaardigheden.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 184,00