Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
België (1173)
Plaatsen
Zonhoven (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Zonhoven

Casa Roman

België Belgisch Limburg Zonhoven

Casa Roman ligt in Zonhoven in Belgisch Limburg, 7km ten noordoosten van Hasselt. Het gastvrije bed & breakfast ligt direct aan een bos. De omgeving verkent u gemakkelijk door middel van de

fietsen en vespa's die u kunt huren. Ook heeft u de beschikking over een buitenzwembad en gratis parkeergelegenheid. Casa Roman biedt u verschillende themakamers, deze zijn allen ingericht met een antiek design en voorzien van televisie met videokanaal, minibar en een badkamer met douche en toilet. De omgeving van Casa Roman biedt volop mogelijkheden. Zo kunt u een wandeling maken door het naastgelegen bos en uitgestrekte heidegebied. Als u vroeg op pad gaat is de kans aanwezig dat u oog in oog komt te staan met een ree. Verder is het een aanrader om de grootste Japanse Tuin van Europa te bezoeken in Hasselt (7km). Hier wandelt u in alle rust over kronkelende paden en langs prachtig aangelegde vijvers. Op 9km afstand vindt u kasteel Ter Dolen in Helchteren, waar u een rondleiding krijgt door de bierbrouwerij. Winkelliefhebbers slaan hun slag in de binnenstad van Hasselt. Deze stad is de vierde winkelstad van België, dus u zult vast en zeker slagen. Afstand vanaf Utrecht: 148km.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 160,00