Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
België (1173)
Plaatsen
Zolder (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Zolder

Hotel De Pits

België Belgisch Limburg Zolder

Hotel de Pits is een oase van rust in de bedrijvige race van elke dag. Kom in de hippe brasserie even bijtanken. De prettige sfeer, de heerlijke gerechten en het adembenemende uitzicht

zijn een omweg waard. U kan er terecht voor een uitgebreid diner, een kleine snack of een drankje in een stijlvol kader. In het hotel vindt u het wellnesscentre. U kan er stoom afblazen in de sauna of stoomcabine, baantjes trekken in het zwembad of gewoon heerlijk bubbelen in de jacuzzi. Ook voor een gelaats- en lichaamsverzorging of een weldoende massage kan u in het wellnesscentre van het hotel terecht. Vanaf het terras heeft u direct uitzicht op het circuit! De unieke LODGE-visie werd verder doorgetrokken: Hotel de Pits is een thuis ver van huis met een persoonlijke toets.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 160,00