Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 B&B De Keyartmolen
Geef uw mening

B&B De Keyartmolen

B&B De Keyartmolen is gelegen aan de rand van het dorp Tongerlo in Belgisch Limburg. Het kleinschalige hotel is gevestigd in een eeuwenoude hoeve met watermolen en is geheel gerestaureerd met respect

voor de authentieke, beschermde gevels. U vindt hier rust, comfort en gastvrijheid. 's Morgens staat het ontbijt voor u klaar in de ontbijtruimte of op het ontbijtterras vanwaar u uitkijkt op de weidse natuur. Tevens heeft u de beschikking over een sauna en whirlpool en zijn er fietsen te huur. Het fietsroutenetwerk start zelfs voor de deur waar u uit 4 richtingen kunt kiezen. Ook is er de mogelijkheid om uw paard te stallen in een van de 4 paardenboxen op het terrein. Kortom, landelijke rust met een stukje luxe en sportiviteit. De kamers van B&B De Keyartmolen zijn voorzien van telefoon, televisie, gratis draadloos internet, kluisje, minibar, koffie- en theefaciliteiten, een badkamer met douche, bubbelbad en föhn en een apart toilet. Bij de duplex kamers bevindt het bed zich op de verdieping. B&B De Keyartmolen ligt nabij het rustig dommelende dorpje Tongerloo in het noordoosten van België. Tongerloo is een deelgemeente van de gezellig stad Bree in de provincie Belgisch-Limburg. Geniet hier in het romantische centrum met haar 17de eeuwse historische gebouwen en het ruime winkelaanbod. Of trek de natuur in. De omgeving is ideaal voor het maken van fiets- en wandeltochten. Knooppunt 12 van het befaamde Limburgse fietsroute netwerk ligt voor de deur van het hotel. Tevens ligt het hotel midden in het Ruiter- en Menroutenetwerk Limburgse Kempen met ruim 350km aan ruitpaden. Dus ook voor een ruitervakantie is dit een goede uitvalsbasis.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor B&B De Keyartmolen in Tongerlo Bree, België
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 260,002 dagen
  • Beschrijvingen (1)
B&B De Keyartmolen is gelegen aan de rand van het dorp Tongerlo in Belgisch Limburg. Het kleinschalige hotel is gevestigd in een eeuwenoude hoeve met watermolen en is geheel gerestaureerd met respect voor de authentieke, beschermde gevels. U vindt hier rust, comfort en gastvrijheid. 's Morgens staat het ontbijt voor u klaar in de ontbijtruimte of op het ontbijtterras vanwaar u uitkijkt op de weidse natuur. Tevens heeft u de beschikking over een sauna en whirlpool en zijn er fietsen te huur. Het fietsroutenetwerk start zelfs voor de deur waar u uit 4 richtingen kunt kiezen. Ook is er de mogelijkheid om uw paard te stallen in een van de 4 paardenboxen op het terrein. Kortom, landelijke rust met een stukje luxe en sportiviteit. De kamers van B&B De Keyartmolen zijn voorzien van telefoon, televisie, gratis draadloos internet, kluisje, minibar, koffie- en theefaciliteiten, een badkamer met douche, bubbelbad en föhn en een apart toilet. Bij de duplex kamers bevindt het bed zich op de verdieping. B&B De Keyartmolen ligt nabij het rustig dommelende dorpje Tongerloo in het noordoosten van België. Tongerloo is een deelgemeente van de gezellig stad Bree in de provincie Belgisch-Limburg. Geniet hier in het romantische centrum met haar 17de eeuwse historische gebouwen en het ruime winkelaanbod. Of trek de natuur in. De omgeving is ideaal voor het maken van fiets- en wandeltochten. Knooppunt 12 van het befaamde Limburgse fietsroute netwerk ligt voor de deur van het hotel. Tevens ligt het hotel midden in het Ruiter- en Menroutenetwerk Limburgse Kempen met ruim 350km aan ruitpaden. Dus ook voor een ruitervakantie is dit een goede uitvalsbasis.
 Lees meer bij Weekendjeweg