Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Eburon    Hampshire Classic
Geef uw mening

Hotel Eburon Hampshire Classic

Hotel Eburon - Hampshire Classic is een nieuw hotel, gesitueerd in een voormalig klooster en gelegen in het historische stadje Tongeren. In het hotel zijn de oude elementen van het klooster goed

bewaard gebleven, gecombineerd met de moderne inrichting, zorgt dit voor een smaakvol geheel. Het hotel beschikt over een restaurant en een wijnbar. Alle comfortabel ingerichte kamers van Hotel Eburon - Hampshire Classic zijn voorzien van telefoon, televisie, wekservice, kluis en minibar. De badkamer beschikt over een douche, föhn en toilet. In de directe omgeving van het Hotel Eburon - Hampshire Classic vindt u winkels, bars en restaurants. Elke zondag is er in het centrum een antiekmarkt. Tongeren heeft enkele interessante bezienswaardigheden. Zo staat midden in het centrum de imposante Onze-Lieve-Vrouwenbasiliek. Ook zijn er nog verschillende overblijfselen uit de Romeinse tijd en de middeleeuwen. Vanuit Tongeren bent u tevens in een ruim half uur in de prachtige Ardennen. U kunt hier gaan kanovaren, klimmen, mountainbiken en zelfs survivaltochten behoren tot de mogelijkheden. Ook voor de liefhebbers van shoppen is er keuze te over. Binnen 20 minuten bent u in steden als Hasselt, Luik en Maastricht. Kortom: u zult zich in deze omgeving geen moment vervelen!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Eburon Hampshire Classic in Tongeren, België
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 99,001 dag
  • Beschrijvingen (1)
Hotel Eburon - Hampshire Classic is een nieuw hotel, gesitueerd in een voormalig klooster en gelegen in het historische stadje Tongeren. In het hotel zijn de oude elementen van het klooster goed bewaard gebleven, gecombineerd met de moderne inrichting, zorgt dit voor een smaakvol geheel. Het hotel beschikt over een restaurant en een wijnbar. Alle comfortabel ingerichte kamers van Hotel Eburon - Hampshire Classic zijn voorzien van telefoon, televisie, wekservice, kluis en minibar. De badkamer beschikt over een douche, föhn en toilet. In de directe omgeving van het Hotel Eburon - Hampshire Classic vindt u winkels, bars en restaurants. Elke zondag is er in het centrum een antiekmarkt. Tongeren heeft enkele interessante bezienswaardigheden. Zo staat midden in het centrum de imposante Onze-Lieve-Vrouwenbasiliek. Ook zijn er nog verschillende overblijfselen uit de Romeinse tijd en de middeleeuwen. Vanuit Tongeren bent u tevens in een ruim half uur in de prachtige Ardennen. U kunt hier gaan kanovaren, klimmen, mountainbiken en zelfs survivaltochten behoren tot de mogelijkheden. Ook voor de liefhebbers van shoppen is er keuze te over. Binnen 20 minuten bent u in steden als Hasselt, Luik en Maastricht. Kortom: u zult zich in deze omgeving geen moment vervelen!
 Lees meer bij Weekendjeweg