Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Lommelhof
Geef uw mening

Hotel Lommelhof

Hotel Lommelhof is een gemoedelijk hotel vlakbij het centrum van Lommel, op ongeveer 32km ten zuiden van Eindhoven. Het hotel is een ideale bestemming als u op zoek bent naar rust. Het

is heerlijk ontspannen op de (overdekte) terrassen in de mooie hoteltuin. Als u liever binnen zit bent u van harte welkom in de bar. Het hotel beschikt over gratis parkeergelegenheid. De kamers van Hotel Lommelhof zijn voorzien van televisie, telefoon, draadloos internet, airconditioning, een bureau en een badkamer met bad/douche en toilet. Ontdek vanuit Hotel Lommelhof de prachtige natuurgebieden in de omgeving. Erg verrassend is de zogenaamde Lommelse Sahara, een zand- en duinlandschap met naaldbossen en meren, een ideaal wandelgebied. Of verken het Pijnven Rijksbos en de Heuvelse Heide. Kortom, er zijn voldoende wandel- en fietsmogelijkheden vlakbij het hotel. In Lommel vindt u enkele bezienswaardigheden, zoals het Glazen Huis, een centrum voor glaskunst, het Burgemeestershuis en de kerk van Sint-Pietersbanden. Verder kunt u in Lommel uitstekend shoppen en heerlijk uit eten. Maak kennis met regionale specialiteiten als de Lommelse zandkoeken en het typische Teutenbier. Heeft u tijd over? Maak een uitstapje naar Eindhoven (32km).

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Lommelhof in Lommel, België
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 180,002 dagen
  • Beschrijvingen (1)
Hotel Lommelhof is een gemoedelijk hotel vlakbij het centrum van Lommel, op ongeveer 32km ten zuiden van Eindhoven. Het hotel is een ideale bestemming als u op zoek bent naar rust. Het is heerlijk ontspannen op de (overdekte) terrassen in de mooie hoteltuin. Als u liever binnen zit bent u van harte welkom in de bar. Het hotel beschikt over gratis parkeergelegenheid. De kamers van Hotel Lommelhof zijn voorzien van televisie, telefoon, draadloos internet, airconditioning, een bureau en een badkamer met bad/douche en toilet. Ontdek vanuit Hotel Lommelhof de prachtige natuurgebieden in de omgeving. Erg verrassend is de zogenaamde Lommelse Sahara, een zand- en duinlandschap met naaldbossen en meren, een ideaal wandelgebied. Of verken het Pijnven Rijksbos en de Heuvelse Heide. Kortom, er zijn voldoende wandel- en fietsmogelijkheden vlakbij het hotel. In Lommel vindt u enkele bezienswaardigheden, zoals het Glazen Huis, een centrum voor glaskunst, het Burgemeestershuis en de kerk van Sint-Pietersbanden. Verder kunt u in Lommel uitstekend shoppen en heerlijk uit eten. Maak kennis met regionale specialiteiten als de Lommelse zandkoeken en het typische Teutenbier. Heeft u tijd over? Maak een uitstapje naar Eindhoven (32km).
 Lees meer bij Weekendjeweg