Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Kasteel Pietersheim
Geef uw mening

Kasteel Pietersheim

Kasteel Pietersheim ligt aan de rand van de Belgische plaats Lanaken, in Belgisch Limburg. Lanaken is gelegen op zo'n 7km van Maastricht. Het hotel bevindt zich in een sfeervol gerenoveerd kasteel en

beschikt over een à la carte restaurant en een Grand Café. Ook kunt u kiezen voor het tuinterras. Kasteel Pietersheim is omgeven door een prachtig park. De kamers van Kasteel Pietersheim zijn voorzien van televisie, wekservice, telefoon, draadloos internet, bureau en een badkamer met bad en/of douche en toilet. De kamers hebben allen een ander thema en zijn recentelijk geheel gerenoveerd. Lanaken ligt in een natuurrijke omgeving. U kunt er uitstekend wandelen en fietsen in het meer dan 5000ha grote Nationaal Park Hoge Kempen. Of kies voor een huifkartocht rondom het fraaie landgoed Pietersheim. Ook kunt u hier een wandeling maken in het fraaie kasteelpark met historische slotgrachten en de ruïnes van de 12de eeuwse waterburcht. Vanuit Lanaken bent u tevens in een handomdraai in Maastricht. Een bezoek aan deze bourgondische stad staat garant voor genieten. U kunt er heerlijk winkelen in het autovrije centrum, kunst bekijken in bijvoorbeeld het Bonnefantenmuseum, op een van de vele terrassen plaatsnemen en 's avonds op culinaire ontdekkingstocht gaan. Afstand Lanaken - Utrecht: 181km.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Kasteel Pietersheim in Lanaken, Belgisch Limburg, België.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Kasteel Pietersheim ligt aan de rand van de Belgische plaats Lanaken, in Belgisch Limburg. Lanaken is gelegen op zo'n 7km van Maastricht. Het hotel bevindt zich in een sfeervol gerenoveerd kasteel en beschikt over een à la carte restaurant en een Grand Café. Ook kunt u kiezen voor het tuinterras. Kasteel Pietersheim is omgeven door een prachtig park. De kamers van Kasteel Pietersheim zijn voorzien van televisie, wekservice, telefoon, draadloos internet, bureau en een badkamer met bad en/of douche en toilet. De kamers hebben allen een ander thema en zijn recentelijk geheel gerenoveerd. Lanaken ligt in een natuurrijke omgeving. U kunt er uitstekend wandelen en fietsen in het meer dan 5000ha grote Nationaal Park Hoge Kempen. Of kies voor een huifkartocht rondom het fraaie landgoed Pietersheim. Ook kunt u hier een wandeling maken in het fraaie kasteelpark met historische slotgrachten en de ruïnes van de 12de eeuwse waterburcht. Vanuit Lanaken bent u tevens in een handomdraai in Maastricht. Een bezoek aan deze bourgondische stad staat garant voor genieten. U kunt er heerlijk winkelen in het autovrije centrum, kunst bekijken in bijvoorbeeld het Bonnefantenmuseum, op een van de vele terrassen plaatsnemen en 's avonds op culinaire ontdekkingstocht gaan. Afstand Lanaken - Utrecht: 181km.