Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Eurotel Lanaken
Geef uw mening

Eurotel Lanaken

Het Eurotel Lanaken ligt aan de rand van het centrum van Lanaken. Dit is ongetwijfeld één van de mooiste plekjes van het Belgisch Limburgse Maasland. Mede door haar ligging en de warme

en luxe uitstraling staat het hotel garant voor een weekendje onthaasten. Het hotel beschikt over een lounge, een culinair restaurant met open haard, een bar en terras. De kamers van Eurotel Lanaken zijn voorzien van alle hedendaagse comfort zoals televisie, telefoon, minibar, draadloos internet, bureau, 2 stoelen en een badkamer met bad en/of douche. Het gastvrije Eurotel Lanaken ligt centraal tussen diverse aantrekkelijke steden zoals Maastricht, Aken, Hasselt en Luik. In de directe omgeving kunt u wandelen en fietsen in de bossen of in een landelijke omgeving.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Eurotel Lanaken in Lanaken, Belgisch Limburg, België.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Het Eurotel Lanaken ligt aan de rand van het centrum van Lanaken. Dit is ongetwijfeld één van de mooiste plekjes van het Belgisch Limburgse Maasland. Mede door haar ligging en de warme en luxe uitstraling staat het hotel garant voor een weekendje onthaasten. Het hotel beschikt over een lounge, een culinair restaurant met open haard, een bar en terras. De kamers van Eurotel Lanaken zijn voorzien van alle hedendaagse comfort zoals televisie, telefoon, minibar, draadloos internet, bureau, 2 stoelen en een badkamer met bad en/of douche. Het gastvrije Eurotel Lanaken ligt centraal tussen diverse aantrekkelijke steden zoals Maastricht, Aken, Hasselt en Luik. In de directe omgeving kunt u wandelen en fietsen in de bossen of in een landelijke omgeving.