Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel The Lodge
Geef uw mening

Hotel The Lodge

Hotel The Lodge is een charmant hotel gesitueerd in het centrum van Houthalen-Helchteren, vlakbij de Nederlandse grens bij Maasmechelen. Het hotel is een aantrekkelijke locatie als u van de omgeving wilt genieten

en tegelijk wilt ontspannen in het hotel. Kom volledig tot rust tijdens een lekkere lunch of uitgebreid diner in de sfeervolle brasserie en sluit de avond af met het plaatselijke abdijbier. Het hotel beschikt over fietsverhuur en een beperkt aantal parkeerplaatsen (betaald). Mocht er geen parkeerplek meer beschikbaar zijn dan zult u in de directe omgeving van het hotel voldoende plaats vinden. De kamers van Hotel The Lodge zijn voorzien van telefoon, televisie, draadloos internet, minibar, airconditioning, bureau en badkamer met bad/douche, toilet en föhn. Houthalen-Helchteren is een geliefde bestemming voor een weekendje weg of korte vakantie vanwege de fantastische wandel- en fietsmogelijkheden en de relatief korte reisafstand. Hotel The Lodge heeft zich daarom ook ingesteld op gasten die graag de omgeving komen verkennen, door onder andere fietsverhuur aan te bieden. Maak hier vooral gebruik van en geniet van de prachtige natuur die u een speelse afwisseling tussen heide en bossen biedt. Wandelaars zullen zich beslist vermaken in het wild- en wandelpark Molenheide dat vlakbij het hotel gelegen is. Het is een mooie leefomgeving voor vele diersoorten als damherten, everzwijnen en hoenders. Een andere aanrader voor natuurliefhebbers is het Nationaal Park Hoge Kempen (27km). Voor een vleugje cultuur brengt u een bezoek aan Kasteel-Brouwerij Ter Dolen (5km) waar u kunt deelnemen aan een rondleiding met aansluitend een bierproeverij. Wanneer er ook kinderen mee zijn dan is een uitstapje naar naar pretpark Plopsa Indoor Hasselt bijna een must; blijer kunt u de kids niet maken!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel The Lodge in Houthalen Helchteren, België
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 200,002 dagen
  • Beschrijvingen (1)
Hotel The Lodge is een charmant hotel gesitueerd in het centrum van Houthalen-Helchteren, vlakbij de Nederlandse grens bij Maasmechelen. Het hotel is een aantrekkelijke locatie als u van de omgeving wilt genieten en tegelijk wilt ontspannen in het hotel. Kom volledig tot rust tijdens een lekkere lunch of uitgebreid diner in de sfeervolle brasserie en sluit de avond af met het plaatselijke abdijbier. Het hotel beschikt over fietsverhuur en een beperkt aantal parkeerplaatsen (betaald). Mocht er geen parkeerplek meer beschikbaar zijn dan zult u in de directe omgeving van het hotel voldoende plaats vinden. De kamers van Hotel The Lodge zijn voorzien van telefoon, televisie, draadloos internet, minibar, airconditioning, bureau en badkamer met bad/douche, toilet en föhn. Houthalen-Helchteren is een geliefde bestemming voor een weekendje weg of korte vakantie vanwege de fantastische wandel- en fietsmogelijkheden en de relatief korte reisafstand. Hotel The Lodge heeft zich daarom ook ingesteld op gasten die graag de omgeving komen verkennen, door onder andere fietsverhuur aan te bieden. Maak hier vooral gebruik van en geniet van de prachtige natuur die u een speelse afwisseling tussen heide en bossen biedt. Wandelaars zullen zich beslist vermaken in het wild- en wandelpark Molenheide dat vlakbij het hotel gelegen is. Het is een mooie leefomgeving voor vele diersoorten als damherten, everzwijnen en hoenders. Een andere aanrader voor natuurliefhebbers is het Nationaal Park Hoge Kempen (27km). Voor een vleugje cultuur brengt u een bezoek aan Kasteel-Brouwerij Ter Dolen (5km) waar u kunt deelnemen aan een rondleiding met aansluitend een bierproeverij. Wanneer er ook kinderen mee zijn dan is een uitstapje naar naar pretpark Plopsa Indoor Hasselt bijna een must; blijer kunt u de kids niet maken!
 Lees meer bij Weekendjeweg