Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 De Henehoeve
Geef uw mening

De Henehoeve

In het kleine Belgische kasteeldorpje Heks, op 20km van Maastricht, ligt De Henehoeve. Deze voormalige boerderij met ecologische tuin biedt u charmante kamers, voorzien van badkamer met douche en toilet en tv.

Wie op zoek is naar rust komt in deze landelijke omgeving zeker aan zijn trekken. De talrijke wandel- en fietsroutes voeren u door boomgaarden, langs statige kastelen en zogenaamde vierkantshoeves. Tel daarbij de authentieke plaatsen als Tongeren en Sint Truiden op en het mag duidelijk zijn dat het decor prachtig is. Leuke bijkomstigheid: Luik, het Duitse Aken en Bourgondisch Maastricht liggen op een steenworp afstand. U kunt er uitgebreid shoppen en de vele uitgaansgelegenheden verkennen.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor De Henehoeve in Heks, Belgisch Limburg, België.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
In het kleine Belgische kasteeldorpje Heks, op 20km van Maastricht, ligt De Henehoeve. Deze voormalige boerderij met ecologische tuin biedt u charmante kamers, voorzien van badkamer met douche en toilet en tv. Wie op zoek is naar rust komt in deze landelijke omgeving zeker aan zijn trekken. De talrijke wandel- en fietsroutes voeren u door boomgaarden, langs statige kastelen en zogenaamde vierkantshoeves. Tel daarbij de authentieke plaatsen als Tongeren en Sint Truiden op en het mag duidelijk zijn dat het decor prachtig is. Leuke bijkomstigheid: Luik, het Duitse Aken en Bourgondisch Maastricht liggen op een steenworp afstand. U kunt er uitgebreid shoppen en de vele uitgaansgelegenheden verkennen.